Parkeringskælder i to dæk

Engang holdt der jo biler på Bindslevs Plads, men sådan vil det ikke være i den nære fremtid. Når man vil bygge nye byrum og bygninger, hvor der i forvejen er parkeringspladser, så skal man lovgivningsmæssig erstatte dem med nye. Silkeborg Kommune vil derfor udgrave og anlægge en parkeringskælder i to dæk med plads til 174 biler, under den nye campusbygning.

Nedkørslen placeres overfor Silkeborg Business College’ administrationsbygning, og der placeres en elevator, der gør det muligt at komme fra alle parkeringsdæk og op i indgangsfoyeren i den nye campusbygning, eller videre til første sal. Du vil derfor kunne parkere i kælderen, men samtidig have få skridt til fx info eller bogaflevering i biblioteket.

Parkeringskælderen får to trappeopgange mod henholdsvis nordvest hen mod Th. Langs Skole og på modsatte side overfor Medborgerhuset. Det vil også være tilladt at gå op af nedkørselsrampen, og direkte videre i Silkeborgs hyggelige gågadesystem.

Silkeborg Kommune ejer parkeringskælderen, og vil derfor stå for både drift, vedligeholdelse og indtjeningen fra parkering.