Læringsforløb

Samarbejdet på tværs af Campus Bindslevs Plads i de organiserede læringsforløb har givet partnerne en unik mulighed for at lære hinandens kompetencer at kende. Det har betydet, at mange andre typer af samarbejde er opstået i det daglige. Det er blevet let at få en god idé og få hjælp til at udføre den i praksis. Herunder ses en række eksempler på forløb, hvor partnerne har brugt hinandens spidskompetencer til at skabe værdi for elever og borgere:

 

  • Young Adult litteratur

    I vinteren 2015 indgik Silkeborg Bibliotekerne et samarbejde med en klasse fra Handelsgymnasiet på Silkeborg Business College. Silkeborg Bibliotekerne stod med den udfordring, at de skulle promovere en event med fokus på Young Adult litteratur.


  • Sammen står vi stærkt

    Efter erhvervsskolereformen i 2015 manglede en del studerende flere obligatoriske fag for at få en praktikplads eller for at komme i gang med en EUD/EUX uddannelse. Silkeborg Business College og TH. LANGS HF & VUC tog derfor initiativ til at skabe et utraditionelt samarbejde, som hurtigt blev en stor succes.