Læringslaboratorium 3

Entrepreneurship

I læringslaboratorium 3 har medarbejdere, elever og studerende eksperimenteret med tværgående og tværfaglige læringsforløb under temaet Entrepreneurship.

Der blev skabt 9 læringsforløb med i alt 656 elever og studerende som deltagere. Læringslaboratoriet oversteg på mange måder forventningerne og resultaterne fra 2015, idet at undervisningsmængden samlet set løb op i 320 timer – en stigning på 250% i forhold til året før.

Derudover fik medarbejderne også mere lyst til både at arbejde ud af huset og vise forløbene frem i praksis. Fx foregik 7 af 9 forløb på andre locations end campuspartnernes egne, og læringsforløbet Skyggeteater om Den Grimme Ælling blev fremvist for 76 skoleelever og 87 flygtninge.

Antallet af samarbejdspartnerne blev fordoblet i forhold til 2015, så også her var udviklingen eksplosiv. Læringslaboratorium 3 og 2016 blev samtidig året, hvor medarbejderne for alvor fik knækket ’samarbejdskurven’, hvis ser på hvor hurtigt, de fik produceret undervisningsmængden sammenholdt med en øget kvalitet, og at næsten halvdelen af medarbejderne ikke havde deltaget før.

Skemaet for læringsforløbene Læringslaboratorium 3 skoleskema

Læringsforløb 1 – Campushulen

Læringsforløb 2 – Det gode børneliv i Silkeborg

Læringsforløb 3 – Mobile byhaver

Læringsforløb 4 – Historier fra Silkeborg

Læringsforløb 5 – Skyggeteater

Læringsforløb 6 – Skab smil

Læringsforløb 7 – Byløb i Silkeborg

Læringsforløb 8 – Fuldt hus

Læringsforløb 9 – Livet i Danmark – version 2.0