Biblioteket åbner d. 18/5 for udlån og aflevering

Campushuset er stadig lukket.
Til gengæld bliver udlån og aflevering på landets folkebiblioteker fra 18. maj en del af den aftale, som Folketingets partier har indgået om 2. fase af genåbningen af Danmark.
Præcis hvornår Campushuset slår dørene op for jer, afhænger af Silkeborg Kommunes Krisestab og deres prioriteringer i forhold til fordeling af værnemidler samt rengøring. Derudover, kan der være særlige regler for Campushuset, når biblioteket igen åbner.
Fra Campushuset, vil vi gøre vores bedste for at svare på jeres spørgsmål, men ved endnu ikke mere, end der er meldt ud fra Statsministeren.
Du kan holde dig opdateret via campusbindslevsplads.dk, og Facebook-siden her, hvor vi vil informere, efterhånden som vores viden vedr. genåbningen bliver konkret.
Vi glæder os til at kunne melde mere klart ud og opfordrer jer til at være tålmodige lidt endnu.
Bedste hilsner,
Sebastian – campusansvarlig

Hvor finder jeg inspiration?

Uanset om du er i fuld gang med opgaveskrivningen som studerende, til gode film fra Filmstriben.dk, til de bedste nye bøger, som er nominerede til Læsernes Bogpris, gerne vil lytte til gode lydbøger, leder efter inspiration til haven eller vil have en koncertoplevelse i stuen så er der noget at hente for dig her på bibliotekets hjemmeside.