På gensyn – vi holder lukket frem til 18. maj

Kære Campusbrugere

Vi glæder os til vi igen kan slå dørene op for Campushuset.

Men efter regeringens udmelding torsdag d. 7. maj vedrørende anden fase af genåbningen, kan vi konstatere, at vi nu holder lukket frem til 18. maj. Det gælder CampusHuset, såvel som Silkeborg Bibliotekerne. Om vi får lov til at åbne Campus op for samarbejder og offentligheden d. 18. maj, beror både på regeringens udmeldinger, såvel som kommunens krisestab. Derfor kan vi heller ikke med sikkerhed sige, om vi åbner d. 18. maj, men vi håber på det.
Vi savner hverdagen i Campushuset, og er indstillede på, at gøre alt hvad vi kan for at besvare jeres spørgsmål, så snart vi ved mere. I mellemtiden, har biblioteket stillet en række spændende digitale tilbud til rådighed for alle lånere. Se mere herunder:

Hvor finder jeg inspiration?

Uanset om du er i fuld gang med opgaveskrivningen som studerende, til gode film fra Filmstriben.dk, til de bedste nye bøger, som er nominerede til Læsernes Bogpris, gerne vil lytte til gode lydbøger, leder efter inspiration til haven eller vil have en koncertoplevelse i stuen så er der noget at hente for dig her på bibliotekets hjemmeside.