Hollandsk universitet på besøg i Fablab

Torsdag den 12. april havde Videncenter for digital fabrikation og design med FabLab besøg fra HAN University i Holland. Universitet har arrangeret en studietur med 20 deltagere til Silkeborg, Kolding og Vejle for at blive kloge på, hvordan vi arbejder med FabLab på kommunernes folkeskoler. Gruppen bestod af forskere, skoleledere, lærere, og embedsmænd.
Gæsterne besøgte torsdag formiddag gruppevis én af tre skoler – Fårvang, Vestre og Sejs Skole. På skolerne fik de lov til at være en del af undervisningen og hører om de enkelte skoler og deres visioner for FabLab.
Frokost og det efterfølgende program fandt sted på Campus Binderslev hvor vi præstenterede gruppen for FabLab Silkeborg og organisationen bag.

Det er dejligt at få lov at fortælle om det man er optaget af og få gæsternes refleksioner og reaktioner på det de ser, det giver også os mulighed for at reflektere over vores egen praksis. Vi du høre mere om besøget er du velkommen til at kontakte projektleder Jette Hundahl Mikkelsen

Du kan læse mere her http://fablabatschool.dk.linux149.unoeuro-server.com/besog-fra-holland/