Besøg fra Glasgow i FabLab

                         

FabLab@SCHOOLdk og FabLab Silkeborg havde i dag besøg af Paul Jennings fra Jordanhill School i Glasgow. Paul underviser i håndværk og Design  og var i Danmark for at holde oplæg om design thinking, undervisning og læring. Han besøgte Campus Silkeborg for at se, hvordan det er muligt at integrere maker-spaces i folkebibliotekets aktiviteter og hvordan der arbejdes med kompetenceudvikling i FabLab@SCHOOLdk og FabLab Silkeborg.

Paul var imponeret over de fysiske rammer, men også over hvordan vi formår at integrere disse aktiviteter tværfagligt. Han ønskede lignende udvikling i Glasgow. Vi må håbe, at vi kan bidrage til dette, når vi i september drager på FabLab@SCHOOLdk studietur til netop Glasgow og Scottish Learning Festival.

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ffablabatschool.dk.linux149.unoeuro-server.com%2Fbesog-fra-glasgow%2F&h=ATOlY2CBKm6gPt38B73ePQqzofDdfHSoTid0m3EJjFykOGYeLzx_RhFDe00hoIUQbiSkgwwU9WMZtWK9FEhuOgnrgS7hy1ko73jrWlwVpiUnOs_DXiNpDL4sCpQh7Op36gdaDg