Husorden

Hvis du skal bruge CampusHuset så læs videre her:

 • Generel adfærd
  CampusHuset er et åbent hus for alle i Silkeborg kommune. Det gælder såvel for voksne som for børn og de unge, at man opfører sig respektfuld for andres behov – og husker at rydde op efter sig så rengøringen kan komme til. Hvis man udviser uhensigtsmæssig adfærd, kan de ansvarlige medarbejdere, bortvise eller uddele karantæne.
  Bruger man huset som ansat og har brugere med (fx elever eller borgere), så er man ansvarlig for deres opførsel, herunder oprydning. Der opfordres til at vi i fællesskab er med til at holde huset rydeligt og pænt.
  Idet at vi alle bruger huset på skift, er det særligt vigtigt, at der altid er ryddet op, når naboen næste gang kommer og skal i gang med sin aktivitet.
 • Bring your own device
  CampusHuset benyttes som var huset tilhørende egen arbejdsplads. Det betyder fx at man selv medbringer de materialer og evt. udstyr som man skal bruge til sin aktivitet. Du finder dog en udførlig udstyr- og inventarliste som allerede er på plads i huset i lokalebeskrivelserne på http://selvbetjening.winkas.net/default.asp?wkid=10023&navid=1, hvor du søger på ’CampusHuset’ i feltet ’type’.
 • Gratis Wifi
  Der findes gratis CampusHuset ved et simpelt login med et telefonnummer, hvorpå password sendes pr. sms. Wifinavnet er Silkeborg Hotspot, som tilvælges under netværksikonet på egen pc. Derefter åbnes en internetbrowser og derpå følges ovennævnte login procedure.
 • Lokalebrug
  Det er ikke tilladt at ændre på husets ’stand’ (fx slå søm i væggen) uden forudgående aftale med CK. Man må gerne flytte rundt på inventaret både i og mellem lokalerne, dog skal inventaret i særligt de aflåste lokaler efter anvendelse tilbageføres til opstilling ved ankomst.
 • Erstatningsansvar, herunder glasskader
  I tilfælde af materiel skade, så er det din hjemmeinstitution, der dækker udgiften. Er du her i fritiden og kommer til at ødelægge noget, så meddeler du det til Campuskoordinatoren.
 • Affald
  Du er selv ansvarlig for at rydde lokalerne for skrald og brugte materialer. Affaldet skal i poser og smides i containerne som er placeret i byrummet på den anden side af hovedindgangen ved siden af Medborgerhuset
 • Café
  I CampusHusets caféområde finder du husets café, der har bemandet åbningstid alle hverdage mellem 11-14. Caféen tilbyder en lækker salatbar, frisk frugt samt et bredt udvalg ud slik, chokolade og drikkevarer. Uden for åbningstid finder du flere automater med kaffe, slik mm. med selvbetjening. Caféen modtager betaling med kontanter, kort og mobile pay. Automaterne modtager betaling med kontanter og mobile pay.
 • Alkohol
  Alkoholforbrug er kun tilladt for personer over 18 år. Al alkoholforbrug foregår generelt efter Silkeborg Kommunes retningslinjer, og du skal dermed altid have servering af alkohol godkendt af CK. Efter aftale kan du forvente at få godkendt servering af alkohol ved fx arrangementer, hvor alkohol ikke er den ’primære’ årsag til arrangementets afholdelse, mens afholdelse af fredagsbar for unge med DJ Scream Out Loud afvises.
 • Røg
  Rygning i huset og i området foregår efter Silkeborg Kommunes retningslinjer, og er dermed ikke tilladt i nogen som helst form.
 • AV udstyr og skærme
  CampusHuset er udstyret med forskellig AV og skærmteknologi der enten sammen eller hver for sig understøtter brug af lokalerne. På Torvet, i Salonen og i Panorama findes lærred og projektor, som automatisk betjenes via de hvide vægbokse i lokalerne. Det er desuden muligt at koble lyd til fx visning af film via kablerne der ligeledes findes i de hvide vægbokse. Al udstyr i huset er indkøbt med særligt blik på brugervenlighed, og du bør derfor selv kunne betjene udstyret ud fra den vedliggende vejledning, som du finder i den hvide vægboks.
 • Elevator
  Elevatoren i CampusHuset kan benyttes til stueetagen hvor du bl.a. finder Torvet og Salonen. Derudover kan elevatoren benyttes til husets 1. sal, samt parkeringskælderens to dæk. Elevatoren kan rumme op til 9 personer eller 675 kg.
 • Parkering
  Parkeringskælderen under CampusHuset ejes af Silkeborg Kommune, og kan dermed benyttes af alle mod betaling. Ejendomme driver og vedligeholder parkeringskælderen. Parkeringskælderen kan tilkøres og forlades motoriseret via rampen på Amaliegade, og kan forlades til fods via to trappetårne i kælderhjørnerne, samt via elevator til CampusHuset og Biblioteket.